Kontorstol priser

Hvad koster en god kontorstol, der kan det den skal kunne, er i et moderne flot design og i gode materialer?

Altså en kontorstol man kan have på et kontor uden nogen tænker ”ahh, det er sku da lidt fesen”, eller andre tænker ”måske lige overkill nok”.

Vi har set lidt på markedet og til et åbent kontormiljø, hvor flere bruger samme stol i løbet af dagen, kan man få en stol, der er i god kvalitet, gode holdbare materialer og stofkvaliteter samt et fedt design fra Kr. 3.500 inkl. moms.

Her kan du få en kontorstol med justering af højde, lænd, tilt på sæde, justering af armlæn og i en kraftig kunststof kvalitet, der kan holde mange år.

Skal I købe mange ind, f.eks. 20 stk, så ring tog få en god pris, de er meget ofte villige til at gå 10 -20% ned og med 20 x 3.500 er det jo 7 -14.000 i rabat, det er lige nok til et par ekstra eller en ekstra god direktørstol.

Hvor får du en god billig kontorstol?

Til privat brug køber langt de fleste deres kontorstol i Bilka, Jysk eller Ikea.

Der er helt fine kontorstole og de egner sig fint til ca. 3 timers arbejde om dagen, men herefter begynder de at mangle de vigtige indstillinger, der gør du undgår unødvendig slitage eller unødvendig brug af muskler.

Har du prøvet at arbejde 10 timer i en af de billige kontorstole, så ved du også at det slet ikke er det samme – man for ondt i røven, den sover, skulder og nakke er træt m.m.

Skal du bruge kontorstolen meget uden pauser, så vil det kun være en enormt fordel for dig at vælge en stol med ordentlig komfort og ergonomi.

Du skal med andre ord ikke tage de billigste i Jysk, Bilka eller Ikea.

De fleste køber kontorstol online

Som med så meget andet, er der kommet masser af webshops inden for kontorstole, der har specialiseret sig i netop den genre.

Her kan du se et meget stort udvalg – langt større end i Ikea og priserne er meget ofte også helt i bund, de er jo i direkte konkurrence med alle de andre webshops.
Ekspedienterne i varehusene og møbelcentrene ved ikke et klap om ergonomi eller indstilling af en kontorstol, så her får du ikke nogen hjælp til at vælge.

Vi anbefaler faktisk at du køber online og finder et sted, hvor du kan chatte med en medarbejder – De sælger jo primært kontorstole, så de ved hvad de taler om.

Du kan også udvælge dig to modeller og ringe til dem og høre, hvad de vil anbefale til den type arbejdsopgaver du skal bruge den til.

Kontorstol priser